Home Români de pretutindeni Român mort în Italia, muşcat de o scroafă. Un copil de doi...

Român mort în Italia, muşcat de o scroafă. Un copil de doi ani a fost grav rănit

Un român de 50 de ani a murit,în luna octombrie, într-un incident rar întâlnit petrecut la o fermă din Corcolle, periferia Romei, Italia, bărbatul fiind muşcat de o scroafă.

Românul a murit după ce a fost muşcat de mai multe ori de o scroafă care intenţiona să-şi protejeze purceluşii. Conform Il Messaggero, bărbatul a vrut să meargă cu un copil de doi ani, tot român, să vadă purceluşii nou-născuţi.

În momentul în care a deschis poarta de la cocină, scroafa a ieşit la atac. Bărbatul a alunecat şi a căzut cu tot cu copil.

A încercat să-l protejeze pe micuţ, însă a fost muşcat groaznic de mai multe ori şi şi-a pierdut viaţa. Alertat de ţipetele copilului, tatăl acestuia, un român în vârstă de 34 de ani, a alergat spre locul respectiv pentru a-şi salva micuţul.

Din păcate, şi copilul a fost muşcat de mai multe ori şi a fost transportat în stare gravă la spital, medicii fiind reţinuţi în legătură cu şansele de supravieţuire.

Mama copilului a suferit un şoc şi a fost internată şi ea la spital, în timp ce tatăl copilului abia a reuşit să spună câteva cuvinte în faţa poliţiştilor.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele tragediei. Bărbatul care a murit a fost identificat cu greu, muşcăturile practic decapitându-l şi distrugându-i faţa.

Există informaţii conform cărora locaţia respectivă era utilizată drept crescătorie ilegală de porci, iar românul de 50 de ani care a murit lucra ilegal acolo.

Exit mobile version