Român mort în Spania în această dimineață. Un alt român a fost grav rănit

Un muncitor român în vârstă de 33 de ani a murit în această dimineață la Chantada, într-un accident de muncă. Un alt român, coleg de muncă, de 42 de ani, a fost grav rănit. Cei doi lucrau  la o exploatare forestieră a parohiei Sabadelle, transmite publicația spaniolă La Voz de Galicia.

Accidentul de muncă teribil a avut loc luni, 24 februarie, după ora 10.30 dimineața. Un alt lucrător român, în vârstă de 42 de ani, a fost rănit și a fost evacuat de personalul din Urxencias Sanitare din Galicia, în timp ce pentru românul de 33 de ani nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat mort la locul accidentului.

Muncitorii lucrau la tăierea unor arbori pe un deal, într-o pădure deținută de parohia Sabadelle. Arborele în cădere l-a strivit pe muncitorul român, care nu a mai avut nicio șansă. Celălalt lucrător a fost grav rănit, și a sfârșit cu un picior rupt. El a fost  transportat cu elicopterul medical la Spitalul Universitar Lucus Augusti, potrivit galiciapress.es.

Potrivit datelor oficiale oferite de autoritățile spaniole, muncitorul român decedat, în vârstă de 33 de ani, era rezident în orașul Chantada, iar românul rănit, de 42 de ani,  locuiește în localitatea Taboada.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,109FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri