Român plecat la muncă în Anglia, mort chiar de ziua fiicei sale

Valentin Sîmbiteanu, un român care lucra la o croitorie din Londra, a murit într-un groaznic accident de circulație.

În ziua de 20 octombrie, Valentin postase un mesaj pentru fiica sa care tocmai împlinea 12 ani și rămăsese în România. Urma să o sune, pentru a-i spune „La mulți ani!”, dar nu a mai apucat, scrie CanCan.

Într-o intersecție din Londra, viața s-a sfârșit pentru românul din comuna Boboc, județul Buzău. Valentin plecase din România în urmă cu patru ani pentru a găsi de lucru în Londra. Aici s-a angajat la o croitorie. Vorbea cu fetița sa des la telefon și posta mesaje pe Facebook de fiecare dată când aceasta mai sărbătorea un an din viață.

Așa s-a întâmplat și pe 20 octombrie anul acesta, când a postat fotografia fetei, iar rudele și prietenii i-au urat „La mulți ani!”

Urma ca, după ce ieșea de la serviciu, să o sune.„Joi seara a terminat munca și a plecat spre casă cu gândul să o sune pe fetița lui, care împlinea 12 ani”, a povestit Ștefan Papuc, unchiul lui Valentin, pentru CanCan.

A urcat pe motocicletă și a pornit prin Londra. Într-o intersecție, a fost lovit violent de o mașină. A fost proiectat pe asfalt și a murit în doar câteva minute. Șoferița care l-a lovit, cetățean britanic, nu a acordat prioritate, și a provocat nenorocirea.

Iată ce scrie în raportul Poliției londoneze cu privire la tragicul eveniment:

„Poliția face apel la martori, care pot da informații despre coliziunea fatală din Haringey. Ofițerii au fost chemați la Perth Road, N22, la ora 18: 45, după ce a fost raportat accidentul rutier la care au intervenit Serviciul de Ambulanță din Londra (LAS) și Brigada de Pompieri din Londra (LFB).

S-a constatat că o mașină a fost implicată într-o coliziune cu o motocicletă, în apropierea intersecției cu Paisley Road.

În ciuda eforturilor ofițerilor, paramedicilor și a oamenilor care au fost martori  ai accidentului, motociclistul, un bărbat de 34 de ani, a fost declarat mort. Rudele acestuia au fost informate.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,099FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri