Home Noutăți Român rănit cu sabia într-un atac la în Spania, poliția a arestat...

Român rănit cu sabia într-un atac la în Spania, poliția a arestat două persoane

Violenţă în plină stradă la Zaragoza. Un român a fost rănit grav duminică, după ce a fost atacat cu o sabie tip katana pe strada de Mariano Cerezo. Bărbatul înjunghiat a fost transportat la spitalul Miguel Servet şi acum este în afara oricărui pericol, scrie Heraldo.es.Evenimentul a avut loc după-amiaza târziu. Vecinii au fost cei care au chemat poliția.

Bărbatul atacat, cetățean român, ar fi avut o ceartă aprinsă dimineața cu alți rezidenți. Poliția Națională a confirmat târziu după-amiaza o încăierare cu arme albe între mai mulți bărbați. Victima ar fi suferit o tăietură la braț, ceea ce l-a făcut să piardă mult sânge.

Cei doi deținuți, a căror naționalitate nu a fost menționată, au fost transferați în celulele secției de poliție Actur și vor fi aduși în fața justiției în următoarele ore. Ancheta ar trebui să clarifice motivul atacului.

Între timp, localnicii așteaptă în continuare ca Consiliul Municipal să instaleze camerele de securitate promise pentru a consolida supravegherea în zonă, care ar putea fi gata în decembrie anul viitor, ca parte a unei experiențe pilot, scrie 20minutos.es

Între timp, locuitorii zonei așteaptă ca Consiliul Municipal să instaleze camerele de securitate promise pentru a consolida supravegherea în zonă.

Săptămâna trecută, un algerian în vârstă de 38 de ani a fost condamnat la trei ani și jumătate pentru că a amenințat diverși oficiali ai Poliției Naționale cu o macetă de 17 inch în dimineața zilei de 30 iunie 2019 pe strada Pignatelli.

Exit mobile version