Român ucis de români în Germania. Avea doar 29 de ani iar unul din ucigași 19

Doi tineri din Vâlcea, de 19 și 27 de ani, sunt cercetați de polițiștii germani pentru crimă, după ce un tânăr de 29 de ani, originar din localitatea Popești, județul Argeș, a murit după ce a fost înjunghiat în timpul unui scandal petrecut într-un orășel de lângă Köln, informează voceavalcii.ro. Tânărul din Argeș lucra împreună cu fratele său, în vâstă de 25 de ani, la o măcelărie.

Încăierarea a avut loc la un restaurant din zona respectivă, unde nouă români amețiti de vaporii alcoolului s-au luat la ceartă și apoi la bătaie.Unul dintre frati a fost lovit în cap cu pumnul si apoi un cuţit de macelarie şi a căzut într-o baltă de sânge, iar fratele lui a suferit leziuni la nivelul capului .

Ambii frați au ajuns la spital, unul dintre ei decedând în cele din urmă. Fraţii din Arges erau plecaţi de peste un an la muncă în Germania şi lucrau la o fabrica de produse din carne.

După atac, agresorii au fugit, însă poliţiştii germani au reuşit să-i identifice, să-i reţină şi să-i ducă la audieri. Cei doi vâlceni au fost audiați de polițiștii germani și puși sub acuzare de procurorii din Koln şi vor fi anchetaţi pentru crimă. Între timp, conform spuselor familiei tânărului mort, aceștia au fost eliberați.

Poliţiştii presupun că autorii faptei ar fi folosit chiar unul dintre cuţitele speciale cu care tranşau carcasele de animale. Familia nu concepe cum tinerii din Vâlcea sunt liberi. Ultima întâlnire a familiei cu tânărul care și-a pierdut viața a fost în preajma sărbătorilor pascale.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri