Român ucis în Germania iar autorul nu este de găsit. Codruț avea 35 de ani

Cazul unui roman ucis în Germania a fost readus în actualitate vineri, 17 ianuarie 2020 de publicația germană merkur.de. O cruce pe marginea drumului, care aminteşte de Codruţ. Nimeni nu ştie cine l-a ucis pe român, în Germania. Avea 35 de ani şi o maşină l-a lovit mortal, când se îndrepta spre casă, pe scuter.

Pe 25 august anul trecut, un român a murit într-un accident produs pe o şosea din oraşul german Anzing. Codruţ mergea spre casă pe scuter şi o maşină l-a lovit, ucigându-l. Șoferul a fugit. A doua zi, poliţiştii au găsit presupusul vehicul care a produs accidentul lovit şi abandonat într-o parcare.

La aproape cinci luni de la tragedie, cel care l-a ucis pe Codruţ e încă necunoscut. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat în acea duminică şi unde a dispărut şoferul criminal, scrie merkur.de.

Accidentul a avut loc într-o seară caldă de vară, aproximativ la ora 21:20. Poliţia a primit un apel de urgenţă: accident grav de circulație pe drumul de stat 2081, între Anzing și Frotzhofen. Apelul a venit de la un şofer, nu de la persoana care a provocat accidentul.

Salvatorii au încercat să-l reanimeze pe românul de 35 de ani. În zadar, bărbatul a cedat rănilor grave. Potrivit poliției din Poing, şoferul a fugit de la locul impactului, imediat după accident. Cu toate acestea, părți ale vehiculului folosit de el erau împrăștiate pe stradă: părți ale farurilor şi ale radiatorului.

În acel moment, urmele indicau un Audi 100 gri. Dar la locul accidentului a existat ceva mult mai important: o plăcuţă de înmatriculare din Munchen. Adresa proprietarului vehiculului a fost verificată, dar nu a putut fi găsită.

O zi mai târziu, o mașină avariată a fost abandonată într- o parcare din Schwaberwegen. Mașina a fost avariată grav în partea din față dreapta, lipsea o placuţa de înmatriculare. Era un Audi A6, presupusul vehicul implicat în accident. Poliţia nu are însă niciun indiciu legat de şofer. Nici nu ştie dacă proprietarul maşinii era la volan. Nu l-a găsit.

Singurul lucru cert e o cruce ridicată pe marginea drumului, lumânări, flori de plastic. O fotografie a lui Codruţ, râzând fericit, e pusă pe cruce. În limba română scrie: “Dormi în pace”.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri