Român lovit de masină în Italia și lăsat să moară pe un câmp. Avea 58 de ani

Un român a fost ucis în Italia, de un șofer, care l-a spulberat și l-a lăsat pe câmp. Trupul neînsuflețit a fost găsit abia a doua zi.

Tragicul accident s-a produs pe o șosea între localitățile italiene Santa Caterina dello Ionio și Badolato. Românul, un bărbat de 58 de ani, circula pe marginea drumului, pe întuneric. Era 30 decembrie, aproape de miezul nopții, transmite publicația locală Corriere della Calabria

Bărbatul a fost lovit în plin de mașina condusă de un pensionar italian de 69 de ani, care, se pare, nu l-ar fi văzut.

În urma impactului, românul a fost aruncat 20 de metri pe câmp, mai relateaza ziarul Corriere della Calabria. Șoferul a oprit mașina, a coborît, dar nu a reușit să găsească victima din cauza întunericului și a plecat. Trupul românului a fost lăsat astfel să zacă pe câmp până dimineață, pe 31 decembrie, când șoferul s-a întors, împreună cu poliția, pe care, între timp, a alertat-o.

Ancheta e condusă de procurorul public din Catanzaro, care așteaptă rezultatele autopsiei. Anchetatorii au pus totodată sechestru pe mașina pensionarului, pe perioada investigației.Conform postului local Calabria 7, românul se numește Mircea Hrom și era angajat în zonă,ca cioban. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului transmise de presa italiană:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri