Românca care și-a ucis fetița în Italia o aruncase la tomberon când avea 3 luni

Alina Mihaela Olaru, tânăra româncă de 31 de ani care în după-amiaza zilei de ieri, 16 septembrie 2017, și-a ucis fiica de numai șase ani și apoi s-a sinucis, suferea de depresie încă de la nașterea fetiței sale.

Alina, originară din Rădăuți, județul Suceava, se pare că ar fi respins fetița încă de la naștere, probabil și din cauză că tatăl micuței a părăsit-o când aceasta era gravidă și a refuzat să-și recunoască fiica. Din această cauză femeia a suferit o depresie puternică după naștere.

Conform postului Antena 3, în anul 2011, când fetița avea doar trei luni, Alina Mihaela Olaru ar fi încercat să o abandoneze, aruncând-o într-un tomberon de gunoi, dar un bărbat care se afla în trecere prin zonă a auzit-o pe micuță plângând și a alertat poliția.

Autoritățile din Rădăuți au identificat-o pe Alina iar aceasta și-a recunoscut fapta, declarând totodată că a suferit o cădere psihică și că are probleme de sănătate. Tânăra a fost internată pentru scurt timp la spitalul de psihiatrie din Rădăuți și apoi externată, fiind pusă sub tratament psihiatric pe bază de medicamente, tratament pe care-l urma și în prezent la o clinică de lângă Torino.

Ulterior, fetița a fost încredințată din nou mamei sale de către autoritățile din Rădăuți, în ciuda faptului că femeia a încercat să o arunce la tomberon și că suferea de probleme psihice.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului ar fi deschis apoi o anchetă în acest caz, dar în luna mai a acestui an, Alina și fetița sa au venit în Italia, unde locuiau împreună cu mama Alinei, în fracțiunea Meano a localității Perosa Argentina, provincia Torino.

Însă tânăra româncă se pare că nu a reușit să învingă depresia iar această boală nemiloasă a împins-o să comită un gest de nedescris în urma căruia atât ea cât și fiica sau au murit. Alina și-a ucis fetița de numai 6 ani, înjunghiind-o cu un cuțit de bucătărie în piept, apoi și-a aplicat și ei însăși trei lovituri de cuțit care i-au fost fatale.

Corpurile neînsuflețite au fost găsite apoi de mama Alinei, cel al fetiței fiind găsit în sufragerie iar cel al Alinei în bucătărie, iar asupra cazului investighează acum carabinierii din Torino, coordonați de procurorul Mario Bendoni.

Trupurile neînsuflețite ale Alinei și fetiței sale vor fi repatriate în România la finalul anchetei, pentru a fi înmormântate acolo.

Locuri de muncă pentru români în Olanda în septembrie și octombrie 2017. Fără taxe și comisioane, plecări imediate

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,100FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri