Românca care și-a ucis trei nou născuți și apoi a plecat în Germania a fost condamnată

Lina Monica Crăciun, femeia din Bistrița acuzată că, în 2017, și-a lăsat cei trei copii nou-născuți să moară și le-a ascuns cadavrele în pod a fost condamnată la 25 de închisoare. Sentința dictată vineri, 22 martie 2019,  nu este definitivă.

Cazul care a șocat țara întreagă a fost descoperit în martie 2017, când un copil mic a găsit într-un pod cele trei cadavre descompuse. El i-a spus mamei sale că a găsit niște păpuși. Vineri, la doi ani de la descoperirea faptelor, femeia și-a aflat sentința: 25 de ani cu executare pentru omor deosebit de grav şi omor calificat, scrie Agerpres.

Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Din pedeapsa totală de 25 ani, se va deduce perioada petrecută de inculpată în spatele gratiilor, în stare de arest preventiv, începând cu data de 21 aprilie 2017 şi până în prezent. Instanţa a decis ca femeia să plătească şi cheltuieli judiciare în sumă de 43.500 lei.
Cadavrele nou-născuţilor au fost descoperite abia la începutul lunii martie a anului 2017, de către nişte vecini, în timp ce femeia era plecată din ţară, în Germania. Primele date ale anchetatorilor indicau la vremea respectivă că micuții s-ar fi stins cu 3 până la 9 ani înainte să le fie descoperite trupurile.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,131FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri