Româncă de 18 ani căutată cu disperare de familie în Italia. „De ziua ei, părinții au bătut la ușa camerei sale, dar ea era dispărută”

Denisa Diaconu, 18 ani, dispărută în Italia de la data de 4 noiembrie 2022. Foto: castedduonline.it

Denisa Diaconu, o tânără de naționalitate română din Italia a dispărut din locuința sa, situată în localitatea Villamar, provincia Sud Sardegna din Sardegna, iar familia o caută acum cu disperare.

Potrivit celor relatate de fratele conaționalei noastre pentru publicația locală Cagliari Casteddu, aceasta a dispărut chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 18 ani, mai exact, la data de 4 noiembrie 2022.

„De ziua sa de naștere, părinții mei au bătut la ușa camerei sale, dar ea era deja dispărută. Nu s-a mai întâmplat asta niciodată, oricine o vede să o oprească și să cheme forțele de ordine”, a declarat Andrei, fratele Denisei.

Mama fetei, Elena, a denunțat dispariția la carabinieri și a publicat un apel și pe Facebook, în speranța că o va găsi cât mai repede, dar până la această oră nu are nicio știre despre fiica ei.

Denisa studiază la un liceu cu profil turistic și duce o viață plină de rutină. De la dispariția sa însă, nimeni nu a mai văzut-o și a mai putut intra în contact cu ea, mai precizează sursa citată.Imediat după școală, tânăra de 18 ani obișnuia să se întoarcă direct acasă, a mai declarat Andrei, de aceea i se pare foarte ciudat că a dispărut așa, din senin.