Româncă de 21 de ani dispărută în Londra. Familia face apeluri disperate

O mamă face un apel disperat către românii din Londra. Denisa, o tânără în vârstă de 21 de ani, originară din Vatra-Dornei, Suceava, care locuiește cu soțul său, de origine albaneză, la Londra, este dată dispărută de mama ei.

Femeia susține că n-a mai putut s-o contacteze pe fiica ei din data de 7 august, scrie Libertatea.

„Pe data de 8 august trebuia să vină la mine. Pe 7 august am sunat-o să văd când are avion, fiindcă trebuia să merg să o aștept la aeroport. Ea mi-a spus că are niște probleme, nu are bani și nu știe dacă vine pe 8 sau pe 10 august. Mi-a spus că mă anunță”, a povestit mama Denisei

„…Până pe 23 august vedeam că primește mesajele de la mine, dar nu-mi mai arăta că le vede. Nu-mi răspundea chiar în fiecare zi înainte să dispară, dar în ultimul timp vorbeam aproape zilnic, era o persoană foarte activă pe Facebook, pe Whatsapp…  Ea practic acum nu are acces la telefon, deci ori e sechestrată, ori e arestată, ori nu știu”, a mai adăugat femeia.

Mama fetei l-a contactat și pe soțul acesteia care spune că pe 5 august era plecat în Albania și s-a întors pe data de 26. Are și bilete de avion care să dovedească asta.

Albanezul a afirmat că ultima dată a vorbit cu Denisa pe la jumătatea lunii august și că de atunci nu mai știe nimic de ea, dar nu vrea să-i semnaleze dispariția.

Potrivit mamei Denisei, albanezul nu vrea să depună plângere la poliție, cel puțin nu fără să fie prezentă și Maria. Femeia a anunțat autoritățile italiene de dispariția fiicei sale însă având în vedere că fata este rezidentă în Londra, acestea au spus că nu o pot ajuta dacă nu este cetățean italian și nu a dispărut sau nu sunt informații sigure că s-ar afla pe teritoriul Italiei.

Cei de la Inspectoratul Județean de Poliție Suceava i-au spus că nu e de competența lor și că trebuie să facă o petiție online. A făcut-o, dar nu a primit niciun răspuns încă

Olteanu Denisa Valentina are 21 de ani, ochi căprui, păr blond spre șaten, 1,60 metri înălțime aproximativ și 45 de kilograme.

„Are un tatuaj cu semnul infinitului pe degetul inelar de la mâna dreaptă, unul cu pasărea colibri și pe mâna stângă are un tatuaj cu numele surorii sale și al fratelui său, scrise în chineză”, a mai spus Maria despre semnele particulare prin care Denisa ar putea fi recunoscută.

 „Mă numesc Hariuc Maria, vă rog să mă ajutați să îmi găsesc fata dispărută. Olteanu Denisa Valentina se numește, locuiește în Londra. Pe data de 8 august trebuia să vină la mine, în Italia, în vacanță. Până în data de 13 august primea și citea mesajele de la mine. Din data de 23 nu mai primește nici un mesaj de la nimeni. Am fost la „squadra mobile” și carabinieri (autoritățile din Italia – n.r.) am sunat la Ambasada României în Londra, am sesizat și IJP Suceava. Luni merg și la Londra, să fac denunț. Vă rog să faceți public, poate a văzut-o cineva. Vă mulțumesc”, a fost mesajul transmis de mama tinerei românce dispărută din Londra.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri