Româncă de 30 de ani ucisă în Italia. A fost înjunghiată și aruncată din mașină

Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, o tânără româncă însărcinată, a fost înjunghiată în burtă și apoi aruncată să moară într-un șanț de pe marginea unui drum din Palermo, Italia a relatatsiteul italian de stiri tgcom24.mediaset.it.

Românca a fost adoptată, pe când era un bebeluș, de o familie de italieni care locuiește în provincia Palermo.Ana Maria Lăcrămioara a crescut în localitatea Giardinello, un mic orășel italian în care toată lumea cunoaște pe toată lumea.

În vârstă de 30 de ani, tânăra româncă a cunoscut la locul de muncă un afacerist în vârstă de 51 de ani, cu care a început o relație.Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an, iar în urma relației, Ana Maria a rămas însărcinată.

Motivul crimei care a șocat comunitatea din Giardinello

Încă de la început, Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza a știut că iubitul ei, Antonino Borgia, era căsătorit și a sperat că acesta va divorța.

Vineri, 22 noiembrie 2019, tânăra s-a întâlnit cu amantul ei italian într-o zonă din orașul Balestrate.Cei doi au intrat într-o dubă parcată pe un șantier unde italianul lucra și au întreținut relații intime.

La final, românca i-a spus bărbatului că este însărcinată și că îi va spune totul soției lui. Mai mult, Ana Maria i-a cerut lui Antonino Borgia suma de 3000 de euro pentru a merge la medic, mai notează tgcom24.mediaset.it.

Înjunghiată în burtă, cu gâtul tăiat și aruncată pe marginea unui drum

După ce au reținut relații intime și a aflat că tânăra româncă era însărcinată, cei doi au început să se certe, iar italianul a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o pe Ana Maria în burtă.

Tânăra a luat-o la fugă și a sărit din mașina în care se aflau, italianul fugind după ea. Scenele îngrozitoare au fost surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

Pe imagini, anchetatorii au văzut cum românca, plină de sânge, a fost urmărită, prinsă și târâtă înapoi în mașină de amantul ei.

De asemenea, camera avea integrat și un microfon, astfel că românca a putut fi auzită în timp ce striga: “Ma che fai aspettiamo un bambino, io ti amo” (“Ce faci? Vom avea un copil! Te iubesc!”).

Speriat, italianul i-a promis tinerei că o va duce la spital, însă pe drum cei doi au început să se certe din nou.

Într-un final, Antonino Borgia a lovit pe Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza cu o bâtă în cap, apoi i-a tăiat gâtul cu cuțitul cu care inițial a înjunghiat-o în burtă.

Pe drumul dintre localitățile Balestrate și Partinico, Borgia a oprit mașina și a aruncat cadavrul româncei pe marginea șoselei.

Apoi, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, italianul a mers la să ia prânzul, iar apoi la frizerie.Antonino Borgia a fost arestat pentru moartea româncei și riscă ani grei de închisoare.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri