Româncă de 32 de ani, mama unei fetițe, ucisă de iubit

Aseară, marți, 21 ianuarie, o tânără de 32 de ani a fost găsită fără suflare în maşina iubitului său, în municipiul Bacău transmite Observator. Trupul neînsufleţit al fetei era pe bancheta din spate, acoperit cu o geacă. Anchetatorii cred că individul a bătut-o, mai întâi, după care a înjunghiat-o.

 Cei doi s-ar fi certat şi, într-un final, el ar fi înjunghiat-o. Bărbatul a sunat apoi la 112, a anunţat grozăvia şi a ameninţat că-şi va pune capăt zilelor. Până în această dimineață bărbatul nu a fost găsit de polițiști.

“Avea multiple semne de violenţă prezente. N-am putut face alceva decât să constatăm decesul. Nu s-a găsit decât fata decedată. Atât. Altă pesoană n-a fost identificată la faţa locului”, a declarat medicul Cristian Goroneanu, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bacău.

Imediat, poliţiştii, jandarmii, pompierii şi scafandrii l-au căutat ore bune pe bărbat prin împrejurimi, deorece se crede ca este posibil să se fi aruncat în râul Bistrița.  însă fără rezultat. Nu a fost găsit până la această oră.

Martorii spun că cei doi s-ar fi certat, apoi el a omorât-o. Se pare că tânăra de 32 de ani ar fi vrut să se despartă de bărbat. Tânăra de 32 de ani avea o fetiţă de un an şi jumătate, dintr-o altă relaţie.

“În momentul de faţă se fac cercetări conduse de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri