Româncă de 37 de ani ucisă în Germania

Femeia în vârstă de 37 de ani a fost găsită moartă miercuri, 8 ianuarie, într-un apartament situat la mansarda unui bloc din Borgholzhausen, landul Renania de Nord-Westfalia transmite publicația de limba romana din Germania Ziarul Romanesc care citeaza publicația westfalen-blatt.de.

Poliția a fost alertată de un român care a încercat să ia fără succes legătura cu victima. Ofițerii de la Poliția din Bielefeld s-au dus la locuința femei și, ajutați de un lăcătuș, au deschis ușa în prezența românului. Conform presei germane, acesta a fost șocat la vederea cadavrului femei, întins pe podea.

Potrivit procurorilor, pe corpul femeii au fost constatate semne evidente de agresiune, fapt ce indică că aceasta a avut o moarte violentă. Astfel, încă de la început anchetatorii au exclus varianta unei morți din cauze naturale.

Românul care a alertat autoritățile a fost audiat de poliție împreună cu un conațional, ambii având legături cu femeia decedată.

Poliția penală din Bielefeld, împreună cu colegii de la poliția criminală Gütersloh, au demarat deja o anchetă și au anunțat că există deja două persoane reținute în acest caz.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri