Româncă de 38 de ani înjunghiată de un italian, în plină stradă, în Italia

Clipe teribile la  Salerno, luni, 22 aprilie, acolo unde  un bărbat italian și-a înjunghiat în plină stradă fosta iubită de origine română cu mai multe lovituri de cuțit, una dintre acestea în zona inimii. Femeia a fost transportată de urgență la spital, starea ei este una foarte gravă. Italianul a fost arestat, informează La Stampa.

Mulți trecători care au ieșit ieri pe stradă în timpul după-amiezii de sărbătoare, au fost martorii involuntari ai unui atac sângeros care a avut loc în Via Generale Clark, în partea de est a orașului Salerno din Campania.

Un bărbat din Pontecagnano Faiano, în vârstă de 64 de ani, care are deja precedente pentru acte de persecuție împotriva unei alte femei, și-a înjunghiat fosta parteneră, o femeie de 38 de ani originară din România, provocându-i o rană profundă în piept. După o relație extraconjugală care durase 5 ani, femeia s-a hotărât să îl părăsească, dar bărbatul se pare că nu acceptase decizia victimei.

Când a văzut-o în compania altui bărbat, agresorul și-a pierdut cumpătul, a luat un cuțit mare, de vânătoare și a înjunghiat-o în abdomen și torace. Carabinierii au reconstituit incidentul: Atacatorul și-ar fi recunoscut fosta parteneră care era într-o mașină cu un alt bărbat. A început să-i urmărească, până a văzut că cei doi și-au dat un sărut. În acel moment, orbit de furie și gelozie, le-a tăiat calea cu mașina sa, forțându-i să se oprească.

Apoi, a ieșit din autoturismul său, s-a îndreptat spre mașina în care se aflau cei doi, a deschis portiera femeii și cu un cuțit lung de 35 de centimetri a înjunghiat-o de mai multe ori în abdomen. O lovitură de cuțit i-a atins aorta, astfel că victima a început să sângereze abundent. Printre numeroșii trecători care se aflau în stradă, s-a întâmplat să fie și un carabinier în afara serviciului.
Acesta a observat imediat ce se întâmpla și a coborât din mașina sa pentru a interveni, sa repezit asupra agresorului reușind să-i smulgă cuțitul și să-l blocheze până la sosirea unei patrule de carabinieri. Între timp, femeia româncă a ieșit din mașină și s-a prăbușit la pământ.

 A fost transportată de urgență la spitalul San Giovanni di Dio e Ruggi d’Aragona unde se află în condiții foarte grave. Bărbatul italian care a atacat-o a fost arestat. Autoritățile au descoperit că acesta mai are un precedent pentru hărțuire, în anul 2014 primise un ordin de interdicție prin care îi era impus să nu se apropie de o femeie cu care avusese o relație și care îl denunțase pentru acte de persecuție.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,096FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri