Româncă de 38 de ani, mamă a doi copii, înjunghiată mortal în Germania

Sâmbătă, 6 aprilie 2019, polițiștii germani din Moers, un orășel lângă Duisburg, au fost chemați la o casă de toleranță unde a avut loc o crimă. Două românce au fost înjunghiate la casa de toleranță Moulin Rouge. Una dintre ele a decedat în urma rănilora transmis publicația germană rp-online.de citată de Ziarul Românesc.

O româncă în vârstă de 38 de ani a murit în urma altercației dintre o colegă prostituată, tot româncă, și fostul partener al acesteia. Conform Poliției, scandalul a început la ora 21.46 în bordelul Moulin Rouge de pe Am Jungbornpark Str. din Moers-Repelen.

Protagoniștii au fost o prostituată din România în vârstă de 31 de ani și fostul partner al acesteia, tot român, în vârstă de 46 de ani, din Duisburg. Bărbatul a scos un cuțit și și-a înjunghiat fosta parteneră. Românca în vârstă de 38 de ani a sărit în ajutorul colegei ei, dar a fost și ea înjunghiată.

Ambele au reușit să se refugieze pline de sânge, prin spatele bordelului, la o pizzerie din apropiere. Proprietarul acesteia a alertat Poliția. Ulterior a declarat că se mutase de curând în oraș și este încă șocat de ceea ce s-a întâmplat. Pizzeria a deschis-o la jum[tatea lunii martie 2019.

În ciuda faptului că a fost dusă și operată de urgență la spital, românca de 38 de ani a decedat la scurt timp după ce a fost înjunghiată în inimă și plămâni. Avea două fete în vârstă de 18 și 22 de ani. Colega ei în vârstă de 31 de ani a fost grav rănită şi este în continuare internată în spital.
Agresorul a reușit să fugă, dar a fost repede reținut și dus la instanță pentru emiterea mandatului de arestare. Este acuzat de omor. Polițiștii anchetează care a fost motivul atacului.

Procurorul Sebastian Noé a declarat pentru Neue Ruhr Zeitung, că motivul atacului a fost disputa pentru custodia copilului pe care bărbatul îl avea cu românca în vârstă de 31 de ani.

Nu este singura infracțiune comisă de români care a avut loc în Moulin Rouge. Localul este cunoscut polițiștilor. În 2009, un român a fost condamnat pentru viol, proxenetism și trafic de ființe umane, fapte comise în 2003. O tânără din România fusese ademenită cu promisiunea unui loc de muncă în Moers și forțată să se prostitueze în pivnița clădirii.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,096FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri