Româncă de 42 de ani ucisă într-un apartament în Germania. Poliția a găsit criminalul

Poliția germană a anunțat că a arestat un cetățean german în cazul uciderii româncei Luciana P. într-un apartament din Mannheim, în data de 19 octombrie. În plus, oamenii legii îl consideră pe bărbat vinovat și de o altă crimă comisă cu o zi înainte în Handschuhsheim.

Românca în vârstă de 41 de ani, Luciana P., a fost găsită moartă marți dimineață, 19 octombrie în apartamentul ei dintr-un bloc de pe Gaußstrasse din Schwetzingerstadt (Mannheim). Luciana era angajată ca ajutor în bucătărie într-un restaurant din Mannheim.

În urma prelevării de probe ADN, s-a stabilit că autorul omorului este un german în vârstă de 31 de ani, fără domiciliu stabil. Bărbatul a fost arestat sâmbătă, 23 octombrie, în Duisburg, în apartamentul unui prieten.

În cel de-al doilea caz este vorba de o tânără în vârstă de 28 de ani care a fost atacată și jefuită cu brutalitate. Criminaliștii au analizat urmele ADN prelevate de pe rucsacul victimei, găsit în imediata apropiere a locului crimei, și au descoperit că aparțin aceluiași bărbat.

Mai mult, în timpul arestării asupra lui au fost găsite mai multe obiecte care aparțineau acestei victime.

Investigațiile asupra celor două omoruri sunt efectuate de comisia specială „Glocke” sub supravegherea Parchetului din Mannheim.

Investigatorii verifică dacă germanul este autorul și altor crime încă neelucidate și similare, informează Mannheim24.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri