Româncă de 48 de ani asasinantă de un albanez în Italia

O crimă oribilă a avut loc ieri 15 septembrie 2017, în localitatea Casale Monferrato, acolo unde o româncă de 48 de ani a fost înjunghiată mortal de fostul soț, un bărbat albanez de 49 de ani.

Locul crimei a fost un apartament care aparține bărbatului albanez, pe nume Kujtim Hasanaj, dar unde conaționala noastră, Elena Seprodi, a rămas să locuiască după despărțirea de acesta.

Crima a avut loc în urma unor discuții aprinse iar din primele relatări ale autorităților reiese că cearta a pornit de la neplata unor facturi la întreținere din partea bărbatului albanez, a relatat ziarul La Repubblica.

Strigătele româncei s-au auzit pe toată strada atunci când albanezul  a luat cuțitul în mână și a început să o înjunghie, au relatat martorii  care se aflau în acele momente la sediul Protecției Civile de pe aceeași stradă. Agenții de poliție  care se aflau  la Protecția Civilă au înțeles că se întâmplă ceva rău și au încercat să pătrundă în apartament dar ușa era blocată.
La scurt timp au sosit și carabinierii care au intrat cu forța în locuință și au găsit corpul Elenei pe podea, într-o baltă de sânge, în timp ce  fostul său soț se afla lângă ea, în stare de agitație. Carabinierii l-au dus pe Kujtim Hasanaj la unitate pentru interogatoriu, urmând ca procuratura din Vercelli să se ocupe de ancheta oficială.

Elena Seprodi și Kujtim Hasanaj locuiau de 25 de ani în Italia și conform informațiilor publicate de  presa italiană  se pare că erau separați de ceva vreme și aveau un fiu împreună care este deja adult.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri