Româncă de 49 de ani moartă într-un teribil accident în Italia

O româncă în vârstă de 49 de ani, pe nume Georgeta Vasiliu, a murit în seara zilei de joi, 16 ianuarie, în urma unui accident de mașină la Cuneo, în Piemonte. Conaționala noastră era la volanul autoturismului său când s-a ciocnit frontal cu un autobuz, relatează publicația italiană blitzquotidiano.it.

Georgeta, rezidentă în localitatea Busca, se afla la volanul mașinii sale, o Toyota Yaris, când s-a lovit frontal de un autobuz în fracțiunea Passatore din Cuneo. Conform unei prime reconstituiri efectuate de Poliția Rutieră italiană, ciocnirea dintre cele două autovehicule s-ar fi produs în urma depășirii neregulamentare efectuată de mașina femeii românce.

Georgeta Vasiliu s-ar fi înscris într-o depășire fără să își ia măsurile de siguranță necesare și nu a putut evita autobuzul care venea de pe contrasens. Șoferul autobuzului a declarat la rândul lui că nu a mai avut timp să evite tragedia. Conaționala noastră și-a pierdut viața în urma dramaticului accident. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

blank

Potrivit unui studiu efectuat de ACI (Automobil Club Italia) denumit „Locația accidentelor rutiere în 2018”, 76 % din accidente au loc în interiorul localităților, 6 % pe autostradă și 18 % pe șosele extraurbane. Pe autostradă, vehiculele de marfă sunt implicate în 31% din accidente.

Vinerea este ziua în care au avut loc cele mai multe accidente (15,4%), cele mai critice ore au fost între de la 18:00 la 20:00, iar în lunile iunie și iulie au avut loc cele mai multe accidente (respectiv 9,9% și 10,4% din total).

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri