Româncă de 50 de ani găsită moartă în casă în Italia. Soțul ei a fost arestat și acuzat de omor

Soțul unei românce în vârstă de 50 de ani găsită astăzi, sâmbătă, 7 martie, moartă în locuința sa din centrul localității Imola (Emilia-Romagna) a fost arestat cu acuzația de omor voluntar. Victima lucra ca îngrijitoare de bătrâni, transmite agenția de presă ANSA.

Conform investigațiilor desfășurate de carabinierii companiei din Imola și ale celor de la Comandamentul provincial Bologna, coordonați de procurorul Massimiliano Rossi, bărbatul român se numește Ioan Pascalău și are 52 de ani. El este acuzat că și-a ucis soția în urma a numeroase lovituri, deoarece trupul neînsuflețit al femeii prezenta mai multe vânătăi.

Încă de la începutul anchetei s-a emis ipoteza că femeia ar fi fost ucisă, iar unicul suspect era soțul acesteia. El a fost pus sub interogatoriu, iar la sfârșitul acestuia s-a emis un ordin de arest cu acuzația de omor voluntar. Ioan Pascalău sa fost reținut și însoțit la închisoarea Dozza din Bologna.

Bărbatul lucrează ca tâmplar în Imola. El a sunat astăzi dimineață la ambulanță spunând că soția sa nu mai respiră. Cei doi locuiau pe via Caterina Sforza din centrul localității Imola, iar asistenții sanitari de la 118 ajunși la fața locului au constatat decesul femeii.

O vecină care locuiește la etajul superior al clădirii a declarat că a auzit la primele ore ale acestei dimineți țipete și zgomote puternice, care veneau din apartamentul perechii de români, așa cum de fapt se mai întâmplase în trecut. Din nefericire, de această dată totul s-a sfârșit dramatic.

Cuplul are doi copii mari care locuiesc în România.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri