Româncă de 52 de ani găsită moartă în casă în Italia. Fiicele ei au găsit-o

Corpul neînsuflețit al unei femei românce în vârstă de 52 de ani a fost descoperit vineri, 10 mai, în casa unde aceasta locuia, la Fasano, provincia Brindisi din Puglia. Trupul era în stare avansată de descompunere, femeia era moartă de trei săptămâni, a relatat publicația italiană quotidianodipuglia.

Românca locuia pe via Tessera și de trei săptămâni zăcea fără viață, singură, în casa închiriată în Fasano, unde lucra cu ora prin restaurante, la spălat farfurii. Munca sa era una ocazională, de aceea nimeni nu s-a alarmat de absența ei.

Exact cu trei săptămâni în urmă vorbise pentru ultima oară cu fetele sale din România, iar de atunci nu mai dăduse niciun semn de viață. Îngrijorate de tăcerea neobișnuită a mamei lor și necunoscând pe nimeni care le-ar fi putut da informații despre ea, fiicele femeii s-au urcat în avion și au venit în Italia pentru a vedea ce se întâmplă.

Ajunse vineri după-amiază la Fasano, împreună cu proprietarul casei au spart ușa apartamentului unde locuia mama lor. Mirosul îngrozitor care s-a simțit imediat nu prevestea nimic bun și  fetele și-au găsit mama decedată.

Proprietarul a sunat imediat la 118 și a chemat carabinierii. La fața locului a sosit și procurorul de serviciu de la Brindisi, Pierpaolo Montinaro.
După primele constatări ale medicului legist moartea femeii nu a fost una violentă. Fetele au declarat că mama lor avea probleme cardiace.

Sâmbătă, 11 mai, are  loc o cercetare mai amănunțită a cadavrului, scrie sursa citată. Dacă se va constata că decesul a survenit din cauze naturale fetele vor putea lua acasă trupul neînsuflețit al mamei lor.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri