Românca de 52 de ani găsită moartă, într-un râu în Italia, a fost omorâtă în bătaie

În luna octombrie a anului trecut a fost descoperit în râul Garigliano din Italia trupul neînsuflețit în stare avansată de descompunere al unei femei cu identitate necunoscută. Anchetatorii au descoperit mai târziu că femeia era Verginica Vînătoru, o româncă de 52 de ani care a fost bătută crunt înainte de a muri,a relatat vineri 31 ianuarie 2019, publicația italiană  Il Giornale.

La o primă examinare externă a corpului, nu erau semne evidente că românca ar fi avut o moarte violentă, dar timpul petrecut în apă modificase starea țesuturilor fiind necesară o examinare mai detaliată. În aceste zile au apărut noi indicii care au confirmat că moartea femeii s-a produs în urma unei bătăi crunte. Femeia a fost cel mai probabil lovită de mai multe ori cu un par sau cu un baston.

Cercetările poliției s-au îndreptat apoi în căutarea celui care i-a provocat decesul și sunt dovezi că acesta ar fi fost identificat, dar numele său este păstrat sub strictă confidențialitate de către procuror deoarece ancheta împotriva lui ar fi încă în curs de desfășurare. Se presupune că femeia a fost ucisă după ce a fost prinsă furând dintr-un apartament.

Trupul neînsuflețit al Verginicăi Vînătoru a fost găsit în data de 10 octombrie 2019, în râul Garigliano în dreptul localității Sessa Aurunca, la granița dintre provinciile Caserta și Latina.Trupul femeii se afla deja în descompunere când a fost descoperit și carabinierii au declarat că aceasta a murit cu câteva zile înainte de a fi găsit cadavrul.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri