Româncă din Italia, de 53 deani, moartă de mai multe zile în casă. Soțul, imobilizat la pat, nu a reușit să cheme ajutoare

Eveniment nefericit întâmplat în Ladispoli, oraș aflat la 35 km vest de Roma, unde o româncă în vârstă de 54 de ani a decedat în urma unui infarct, iar soțul ei, grav bolnav, nu a putut anunța autoritățile.

Soțul, imobilizat la pat de mai multă vreme și soția, o româncă de 54 de ani, care s-a ocupat de îngrijirea soțului și de toate treburile casnice până în ultima sa clipă de viață, trăiau împreună cu doi câini și o pisică, animale ce le țineau companie și le înseninau zilele.

Femeia ar fi murit cu câteva zile în urmă, din cauza unei boli sau a unui infarct, iar bărbatul nu a putut să cheme ajutor datorită stării precare de sănătate și imposibilității de a se mișca, relatează Baraonda News.

În cele din urmă, îngrijorările vecinilor care au auzit gemetele bărbatului și ale câinilor au dus duminică, 14 noiembrie, la trista descoperire.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, în timp ce voluntarii de la „Guardie Ecozoofile di FareAmbiente” au dus animalele la clinica veterinară afiliată localității Ladispoli.

Cunoscuți pentru devotamentul lor, cei doi câini, Nella și Rex, au vegheat zile și nopți lângă trupul neînsuflețit al stăpânei lor care decedase în casă.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri