Româncă din Italia găsită moartă sub un copac. Plecase la un interviu de angajare

Macabra descoperire a fost făcută sambata  dimineață, 23 octombrie 2021, pe via Isonzo din Padova, în regiunea Veneto, unde un trecător a văzut zăcând pe iarbă trupul fără viață al unei tinere femei.

Potrivit publicației locale Padova Oggi, este vorba despre o tânără de origine română, în vârstă de numai 20 de ani, a cărei dispariție de acasă fusese denunțată la carabinieri în urmă cu câteva zile de către familia ei. Pe site-ul renumitei emisiuni de televiziune din Italia care se ocupă de astfel de cazuri, Chi L’Ha Visto?, a fost publicat ieri un anunț cu privire la dispariția unei tinere de naționalitate română, Ioniță Georgiana, în vârstă de 20 de ani și rezidentă în localitatea Saccolongo din provincia Padova.

Conform sursei citate, la data de 18 octombrie 2021 Georgiana trebuia să meargă la un interviu de muncă, în Padova, și urma să se întâlnească cu verișoara ei în stația de autobuz din localitatea Piove di Sacco, dar nu a mai ajuns.

Cu toate acestea, mai scrie pe site-ul emisiunii italiene, la ora 06:50 din acea dimineață, tânăra noastră conațională își sunase mama la telefon și i-a spus că așteaptă autobuzul.

Familia Georgianei a denunțat apoi dispariția la carabinieri și toți cei care au cunoscut-o s-au mobilizat pentru a afla vești despre ea.

Anunțul despre dispariția româncei noastre fusese publicat și pe pagina Facebook a concursului de frumusețe „Miss Perla Veneto”, la care Georgiana câștigase locul al doilea, cu numai o săptămână înainte de dispariție, obținând titlul „Miss Perla Veneto Eleganza”.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri