Home Români de pretutindeni Româncă din Italia refuză să poarte masca în supermarket, chiar și la...

Româncă din Italia refuză să poarte masca în supermarket, chiar și la insistențele carabinierilor. Amendată cu 400 de euro

O femeie româncă din Italia, în vârstă de 45 de ani, s-a ales cu o amendă de 400 de euro după ce a refuzat să poarte masca de protecție în timp ce făcea cumpărăturile într-un supermarket din localitatea Montichiari, provincia Brescia. Conducerea exercițiului comercial a solicitat intervenția carabinierilor, dar femeia a refuzat chiar și la insistențele acestora să poarte dispozitivul de protecție, scrie publicația locală Qui Brescia.

Episodul s-a petrecut în după-miaza zilei de sâmbătă, 24 octombrie 2020, în supermarketul Famila din localitatea menționată mai sus. Mai mulți clienți au văzut-o pe femeia româncă făcând cumpărături, în interiorul magazinului, fără să poarte mască și au alertat imediat conducerea exercițiului comercial.

Angajații supermarketului au încercat să o convingă pe femeie să folosească masca, dar aceasta a refuzat cu fermitate, așadar au fost nevoiți să sune la 112 pentru a solicita intervenția forțelor de ordine. Sosiți la fața locului, carabinierii i-au cerut și ei femeii să poarte masca, însă aceasta a continuat să refuze chiar și la solicitarea lor.

Militarilor nu le-am mai rămas de ales atunci decât să o scoată pe femeie cu forța din incinta supermarketului și să-i aplice o amendă de 400 de euro pentru încălcarea prevederilor în vigoare pentru împiedicarea răspândirii noului coronavirus.

Exit mobile version