Româncă grav rănită în Italia, într-un teribil accident rutier

Un grav accident rutier a vut loc în noaptea de joi spre vineri, 29 martie, în provincia Pordenone, la Casarsa della Delizia, în nordul Italiei, unde o femeie româncă a pierdut controlul mașinii la al cărui volan se afla și s-a răstrunat în afara carosabilului a relatat publicația italiană ilfriuli.it.

Starea conaționalei noastre este critică, anunță cei de la ilfriuli.it. Accidentul s-a petrecut în timpul nopții, pe șoseaua statală 13, la Casarsa della Delizia.

Aflată singură în mașină, șoferița româncă a pierdut controlul volanului din motive necunoscute încă și a părăsit șoseaua răsturnându-se pe câmpul din imediata apropiere. Femeia a rămas blocată în interiorul autoturismului și a fost necesară intervenția pompierilor de la San Vitp al Tagliamento pentru a o extrage dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

A fost apoi transportată de urgență cu ambulanța la spital, unde medicii au declarat că starea sa este foarte gravă în urma rănilor suferite. La locul accidentului s-a deplasat și un elicopter de la Eli Base din Campoformido (Friuli-Venezia Giulia), dar serviciile sale nu au fost necesare. Operațiunile de recuperare ale vehiculului accidentat sau sfârșit către ora 04:00 dimineața.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri