Home Români de pretutindeni Româncă lovită mortal de un camion în Italia. Simona avea 44 de...

Româncă lovită mortal de un camion în Italia. Simona avea 44 de ani

O româncă care mergea pe bicicletă a murit în urma unui tragic accident de circulație în Italia.

Accidentul de circulație a cărui victimă a fost Simona Roman a avut loc joi, în localitatea italiană Buccinasco, lângă Milano. Simona Roman, în vârstă de 44 de ani, româncă rezidentă la Corsico, a fost lovită de un camion în timp ce se deplasa pe bicicletă a relatat Observator TV, care citează presa italiană.

Din păcate, cu toate eforturile medicilor de a o salva, biata femeie s-a stins din viață la spitalul San Carlo din Milano în urma fracturilor multiple și a traumelor foarte grave suferite.

Conform declarațiilor șoferului Simona, parcurgea via Lorio și tocmai trecuse de intersecția din fața unității de carabinieri apoi  s-a dezechilibrat și a căzut în fața mașinii, el nemaiputând evita accidentul: „A căzut în fața mea, sunt distrus… A pierdut controlul la bicicletă, poate s-a simțit rău, nu știu, poate că geanta pe care o transporta pe bicicletă era prea grea și s-a dezechilibrat – spune șoferul în stare de șoc și înlăcrimat – „eu mergeam drept. Poate pentru a evita o mașină parcată a virat brusc. Dar nu este vina mea, mi-a căzut în fața mașinii.”

„Am văzut deodată că ea a pierdut controlul bicicletei, chiar în fața camionului meu, nu știu, cred că vroia să traverseze dar nu era posibil prin acel loc. Am auzit un zgomot doar când era deja sub roți. O bufnitură puternică, apoi mi-am spus: Doamne, fă ca sub roți să nu fi ajuns ea, să fie doar bicicleta.”

Poliția a deschis o anchetă pentru a afla circumstanțele exacte ale accidentului.

Exit mobile version