Româncă, mamă a doi copii, DISPĂRUTĂ de trei săptămâni în Germania

O româncă, mamă a doi copii a dispărut fără urmă pe data 9 aprilie. De atunci, familia, dar și poliția din Germania o caută fără încetare. Femeia a ieșit să fumeze și nu s-a mai întors în cameră. Actele româncei nu au dispărut, acestea fiind găsite în locul în care aceasta stătea.

Marian Țapu este un român care își caută disperat soția. Aceasta este dispărută de aproximativ 3 săptămâni. Românul a postat un mesaj pe mai multe grupuri de facebook în speranța că cineva ar putea avea informații despre soția sa.

“Apelez la ajutorul vostru! Soția mea a dispărut pe data de 9 aprilie de la adresa ,, In der Stockwiese 60, 85410 Haag an der Amper,, lângă Munchen. Pe data de 11 aprilie a fost declarată dispărută în România. La aceeași dată a fost cautată în zona respectivă din Germania de către o echipa de polițiști germani cu elicopter, câine, bărci și scafandri deoarece în zonă era un canal de apă.Țin legătura cu poliția din Freising care se ocupă de anchetă, cu consulatul României din Munchen și cu poliția română. Menționez că am vorbit cu soția mea pe video de la ora 19.15 până la 19.45.

A ieșit din cameră afară la o țigară îmbrăcată sumar și din acel moment nu a mai fost văzută și nici nu a mai putut fi contactată pe telefon, acesta fiind închis.

Nu avea niciun act asupra ei (buletinul și pașaportul i-au fost furate în Berlin la sfârșitul lunii ianuarie-avea copii după acestea și o dovadă de la poliția din Berlin), portofelul în care ținea copiile, banii, bagajele, absolut tot au rămas în cameră.

Poliția germană a epuizat toate resursele pentru varianta înecului, dar nu au nici un punct de plecare. Câinele nu a luat nici o urmă…toți îmi spun să am încredere că ancheta este pe mâini bune, dar au trecut mai bine de trei săptămâni…”, a scris soțul femeii pe facebook citat de StiriDiaspora.

vivacredit.ro

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri