Româncă și soţul ei, uciși de tren în Austria. Poliţia ia în calcul ipoteza unei crime

O româncă și soțul ei au fost uciși de tren, în Austria. Polițiștii iau în calcul varianta unei crime, după ce au descoperit postările pe Facebook ale tinerei, făcute cu doar o jumătate de oră înainte de a muri.

Tragedia s-a consumat miercuri după-amiază, 3 iulie, în sud-estul Austriei, la Neudorf ob Wildom. Românca Nicoleta L. și soțul ei austriac erau într-o mașină și au ajuns la un punct de trecere a căii ferate, fără barieră.

La volan era soțul româncei, Markus, de 32 de ani. Potrivit mecanicului locomotivei, citat de oe24.at, automobilul Mazda a oprit inițial la trecerea liniei ferate, apoi, la apropierea trenului a pornit și a accelerat brusc.

A urmat un impact extrem de violent, în care cei doi soți au pierit. Mașina a fost purtată de tren aproximativ 100 de metri și a fost complet distrusă, spune krone.at.

Mesajele postate de româncă pe Facebook înainte de a muri

Comportamentul suspect al șoferului i-a făcut pe anchetatori să ia în calcul și varianta că a fost mai mult de un accident. Ei investighează inclusiv ipoteza unei crime și a unei sinucideri, comise de soț. Polițiștii dau atenție acestei variante și după ce au descoperit două postări pe Facebook ale româncei de 29 de ani.

Cu doar o jumătate de oră înainte de a muri, Nicoleta L. a scris pe rețeaua de socializare că își va închide salonul de înfrumusețare pe care îl avea și că, din motive personale, se va muta la Monaco. Se pare că soțul ei nu era de acord cu această decizie, spun surse din anchetă.

Cei doi soți locuiau împreună în Styria și aveau 3 copii. Erau căsătoriți din 2017, iar anchetatorii suspectează că mariajul lor avea probleme în ultima perioadă. Nu exclud astfel varianta ca Nicoleta L și Markus să fi avut o dispută pe drum, iar soțul ei s-a dus cu mașina în fața trenului, ucigând-o pe româncă și luându-și propria viață.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri