Româncă ucisă de soț în Spania în fața celor doi copii

Un român în vârstă de 50 de ani a fost arestat în Spania, acuzat că şi-a înjunghiat mortal soţia, în vârstă de 43 de ani cu initialele  Bărbatul ar fi comis oribila crimă în timp ce în casă erau şi copiii lor, o fetiţă de 11 ani şi un băiat de 14 ani, transmite Pro TV care citează presa spaniolă.

Motivul crimei este neclar însă, potrivit jurnaliştilor străini, cei doi soţi se certau des.Potrivit autorităţilor spaniole, crima s-ar fi petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, 22 ianuarie,  într-o localitate din sud-estul provinciei Toledo, La Puebla de Almoradiel . Acolo cei doi soţi s-au stabilit încă din anul 2006.

Apropiaţii celor doi vorbes despre faptul că femeia voia să divorţeze. E posibil ca acesta să fie motivul crimei, susţin procurorii. Crunt este faptul că, scriu jurnaliştii spanioli, în momentul crimei în casă se aflau şi cei doi copii care ar fi fost alertaţi de ţipete şi ar fi asistat la deznodământul atacului.

Speriaţi, aceştia ar fi fugit apoi în vecini. Potrivit poliţiei, bărbatul ar fi fost cel care a sunat să cheme ajutor şi totodată să se predea. Autorităţile din localitatea unde trăiau cei doi spun că femeia a lucrat o vreme ca infirmieră în case de bătrâni, iar de curând îşi găsise un loc de muncă la o fermă.

Despre bărbat se ştie că acesta lucra la o fabrică de băuturi alcoolice. Primarul localităţii a anunţat 3 zile de doliu şi că va oferi sprijin copiiilor.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri