Home Români de pretutindeni Româncă ucisă în Germania din cauza unui câine

Româncă ucisă în Germania din cauza unui câine

O româncă de 42 de ani, Ramona S.,a fost împușcată mortal de un vecin neamț, de 61 de ani. Victima locuia împreună cu soțul și mama ei în casa pe care o cumpăraseră în anul 1997.

Oamenii sunt șocați la Homburg-Schwarzenacker. Luni, 8 mai, în jurul orei 13.30, bărbatul a tras din mașina sa în româncă, rănind-o mortal. După atac, a pornit mașina și a dispărut. La scurt timp, polițiștii l-au găsit în apropiere de locul crimei, într-o pădure. Mort în mașină, cu siguranță sinucis, spune poliția.

Cei doi erau vecini. Oamenii de pe stradă nu-și pot reveni din șoc. „Este teribil, era o femeie frumoasă, care lucra la o brutărie, ne salutam întotdeauna”, spune o vecină cu ochii în lacrimi. Un alt vecin, care locuiește la 100 de metri de locul faptei, a spus că cei doi se certaseră de la un câine, un Labrador negru, care lătra mereu. Câine ar fi fost motivul crimei, spun oamenii citați de cotidianul local Saarbruecker Zeitung. Aceeași sursă afirmă că ucigașul era de dreapta și, potrivit vecinilor, avea o fotografie cu Hitler pe un perete. Dar poliția nu a confirmat, la această întrebare pusă de reporterul Saarbruecker Zeitung.

Mama victimei nu poate înțelege ce s-a întâmplat. Vine din România, s-a transferat cu familia în 1997 pe acea stradă. Soțul ei a fost ucis într-un accident de mașină. Acum și-a pierdut și fiica.

Când Ramona și soțul și-au luat câine, vecinul s-a supărat și a încercat să îl otrăvească, de aceea a fost denunțat. Pe 3 mai, tribunalul penal districtual din Homburg îl condamnase la o amendă de 600 euro, cu acuzația de tentativă de otrăvire a câinelui vecinilor. Omul fusese acuzat că în iulie 2016 aruncase mâncare otrăvită în curtea vecinilor. Era a doua tentativă de otrăvire a animalelor.
Controversa o cunoștea tot cartierul, dar nimeni nu se aștepta la acest deznodământ tragic.

Potrivit poliției, nu sunt probe că ar fi fost de extremă dreapta, dar criminalul avea în casă patru pistoale.

Exit mobile version