Români prinși cu un laborator uriaș de droguri îngropat sub ferma lor, în Spania (Video)

Cea mai mare plantație subterană de marijuana descoperită până acum în Spania a fost descoperită sub ferma unei familii de români din Toledo. Patru români au fost arestați.

Pentru plantația ilegală, românii au pus la punct un laborator sofisticat cu 1.022 de plante de canabis, la patru metri adâncime, pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, transmite publicația spaniolă  publico.es.

Laboratorul de marijuana a fost descoperit în ferma unor români din zona Cerro de los Palos, în apropiere de capitala Toledo. Deși la prima vedere nu exista nimic la fermă care să facă evidentă existența culturii, agenții au detectat un miros puternic și caracteristic de marijuana și au început căutările.

În cele din urmă, polițiștii au descoperit trapa prin care se făcea accesul în laborator și așa au ajuns la cea mai mare plantație subterană de marijuana descoperită până acum în Spania.

Pe lângă cultura ilegală de marijuana, polițiștii au constatat că românii aveau și două conexiuni ilegale la rețeaua de energie electrică.

Patru români au fost arestați pe loc. Vezi imagini video publicate de presa spaniolă:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri