Românul care s-a aruncat astăzi cu bebelușul său de la etajul 10 era căsătorit și mai avea un copil

O tragedie cumplită s-a petrecut, azi dimineaţă, joi 30 ianuarie, într-un cartier nou din Braşov. Un tânăr IT-ist s-a aruncat de la etajul zece cu fiica de 3 luni şi jumătate în braţe. În locuinţă se mai aflau soţia bărbatului şi celălalt copil al cuplului, o fetiţă de trei ani, transmite Observator. 

La ora 7.30, un apel la 112 anunţa nenorocirea. Într-un complex rezidenţial, un tată s-a aruncat de la etajul zece al blocului în care locuia ţinând în braţe un bebeluş, pe fiica lui de numai 3 luni şi jumătate.

Cei doi au fost găsiţi fără suflare pe asfalt de câţiva muncitori care lucrau la un şantier din apropierea blocului. Bărbatul a ieșit pe balcon și fără să spună vreun cuvânt s-a aruncat în gol cu bebelușul în brațe. A căzut pe un excavator care în acel moment trecea prin fața blocului.

Mama bebeluşului, în stare de şoc

În apartament, poliţiştii au descoperit o femeie în stare de şoc, dar şi o fetiţă de trei ani. Cei doi soţi lucrau în domeniul IT şi aveau împreună două fetiţe.

Tatăl bărbatului este îngrozit şi nu îşi poate explica ce ar fi putut duce la această tragedie, iar vecinii spun că în urmă cu doar câteva zile agenţi de la poliţia Braşov l-ar fi căutat pe bărbat.

Gabi Rusu, manipulant excavator, spune că a venit dimineaţă să ia ia utilajul şi s-a îngrozit, nici nu a putut să se uite, scena era de coşmar.

“Am ieşit din şantier să îl încărcăm pe trailer şi când am ajuns aici am rămas fără motorină. Nu am ştiut ce s-a întâmplat, pentru că face zgomot şi…Băieţii care măturau drumul în spatele meu au auzit un zgomot în momentul în care am trecut eu. Şi când s-au dus la vale au găsit persoana pe jos. Sărise de sus. A căzut pe o maşină şi mi-a atins puţin şi excavatorul. Eu nu am putut să mă uit…”, a povestit îngrozit bărbatul pentru Observator.

Poliţiştii braşoveni au deschis o anchetă în aceast caz şi cercetează cauzele care au dus la producerea nenorocirii. Dosarul a fost preluat de Pachetul de pe lângă Tribunalul pentru minori și familie.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,101FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri