Românul care se întorcea din Italia cu autocarul a fost găsit decedat. Era dat dispărut de membrii familiei

Ignat Constantin avea 39 de ani

Românul în vârstă de 39 de ani, dispărut de zile bune în timp ce se întorcea din Italia cu autocarul, a fost găsit decedat. Informația a fost confirmată de Inspectoratul Județean de Poliție Neamț pentru publicația Ziar Târgu Neamț. Bărbatul a fost găsit mort într-o gară de pe teritoriul Italiei, ne-a spus o rudă de-ale sale.

„Ignat Constantin a fost găsit, dar din păcate fără viață. Mulțumim tuturor pentru ajutor! Nu știm detalii mai multe la momentul actual, dar o să revenim cu informații dacă aflăm. Dumnezeu să te ierte!”, a anunțat o rudă pe rețelele de socializare.

Constantin Ignat (zis „Ciripelu”), originar din Târgu Neamț, era dat dispărut de familie de câteva zile. El a plecat din Italia cu autocarul, dar nu a mai ajuns acasă, fiind văzut ultima dată granița Italiei cu Slovenia.

Bărbatul ar fi coborât în mod voluntar din autocar, la granița dintre Italia și Slovenia și nu s-a mai prezentat pentru a continua drumul

„Ar fi făcut o oprire la un auto-grill și, la plecare, Ciripelu nu a urcat în autocar. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni la momentul respectiv. Nu știm dacă cineva i-a făcut ceva acolo sau de ce a rămas, iar șoferii nu au anunțat autoritățile. Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat, sperăm doar să îl găsim teafăr și nevătămat”, a povestit o rudă de-ale sale cu câteva zile în urmă.

Anunțul privind dispariția sa a fost intens mediatizat pe rețelele de socializare. Din nefericire, Constantin a fost găsit decedat pe teritoriul Italiei.

La acest moment nu se cunosc mai multe amănunte. Vom reveni cu detalii.