Românul care și-a omorât cel mai bun prieten pentru 3000 de euro rămâne după gratii

Claudiu Vasile Stoica, în vârstă de 38 de ani, din Craiova, consilier juridic în cadrul CET, şi-a ucis cel mai bun prieten pe data de 17 august 2017. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a premeditat totul. . Magistraţii Tribunalului Dolj i-au prelungit pe data de 5 septembrie mandatul de arestare cu încă 30 de zile lui Claudiu Vasile Stoica a relatat ziarul Adevărul.

Anchetatorii au stabilit că autorul crimei şi-a împrumutat victima cu 3000 de euro. Lucian Dinulescu i-a promis consilierul juridic din cadrul CET Craiova că va cumpăra o maşină, pe care o va vinde mai departe cu un preţ mai mare şi vor împărţi profitul.

Victima nu s-a ţinut de cuvânt, aşa că şi nici nu i-a înapoiat banii lui Claudiu Stoica, iar din această cauză acesta s-a hotărât să îl omoare pe fostul lui coleg.  „Autorul şi-a  împrumutat victima cu 3.000 de euro, în anul 2016, pe care nu i-a mai restituit. Pe acest fond, inculpatul a luat hotărârea de a-l omorî. S-a dotat cu o secure tip cosor şi cu un cuţit, pe care le purta tot timpul în maşina personală, aşteptând momentul prielnic pentru a pune în executare fapta“, au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Consilierul juridic şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor şi a fost arestat pentru omorAnchetatorii au stabilit că autorul cimei a premeditat totul. „Ulterior crimei, inculpatul a părăsit, cu acelaşi autoturism, locul producerii faptei, continuându-şi deplasarea până la podul din zona Braloştiţa, unde a aruncat în Jiu cuţitul. Apoi s-a deplasat în Pădurea Argineşti, unde a aruncat hainele şi încălţămintea victimei, dar şi tricoul său şi undiţa pe care o folosiseră la pescuit. Însă, cosorul l-a uitat la locul faptei“, au mai precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.
 Reamintim că pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au fost solicitaţi pe 17 august a.c., seara, în jurul orei 18.30, pentru a scoate trupul unui bărbat observat de un trecător aproape de malul Jiului, în comuna Malu Mare. Ajunşi la faţa locului, pompierii au văzut că pe trupul neînsufleţit erau urme de violenţă, astfel că au anunţat Poliţia. Bărbatul, care nu avea haine, prezenta multiple tăieturi, în mai multe zone ale corpului, inclusiv în zona gâtului şi a inimii, unele adânci, iar altele superficiale, dar şi o rană mare la unul din braţe, deasupra cotului. S-a stabilit că este vorba despre Ion Lucian Dinulescu, de 42 de ani, din Craiova.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri