Românul omorât ieri de un camion în Italia a lăsat în urmă o soție însărcinată și o fetiță de doi ani

Un sfârșit tragic ieri, 5 octombrie, pentru un român care s-a oprit pe marginea unei șosele din Italia în așteptarea serviciului de asistență stradală după ce furgoneta pe care o conducea a avut o pană. A fost lovit mortal de un camion, de-a lungul șoselei de centură a provincialei 234, în dreptul localității Codogno, provincia Lodi din Lombardia.

Publicația Notizie.it a făcut astăzi publică identitatea românului de 36 de ani care se numea Marian Pascu și era rezident în zona Brescia. Drama românului este cu atât mai mare cu cât a lăsat în urmă o soție însărcinată și o fetiță de aproape doi ani. Conform informațiilor primite de la o cunoștință a românului, la momentul accidentului soția sa era internată în spital deoarece are sarcina cu risc. Marian era de loc din Craiova. 

Vă reamintim că românul în vârstă de 36 de ani a fost lovit în plin de un camion al cărui șofer nu a observat prezența conaționalului nostru pe carosabil.

Impactul a fost extrem de violent și șoferul român a fost practic aruncat dincolo de bara de protecție a șoselei. Echipajele medicale de la 118 nu au mai putut face nimic pentru a-l ajuta, șoferul român a decedat pe loc. Traficul de-a lungul șoselei de centură a fost parțial închis.

Conform notizie.it poliția a deschis o anchetă în acest caz deoarece singurul martor al tragediei a fost tocmai șoferul camionului care l-a lovit mortal pe român.
Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri