Ryanair face angajari in Romania si ofera prima de instalare de 1.200 euro. Orasele in care se organizeaza interviurile

Compania aeriana irlandeza Ryanair va veni in mai multe orase din tara pentru a recruta 100 de insotitori de bord. Operatiunea de recrutare urmeaza sa fie lansata din aceasta luna, informeaza profit.ro.

Astfel, oferte de angajare la Ryanair vor fi prezentate romanilor interesati la Timisoara pe 17 mai, la Cluj-Napoca pe 31 mai, la Iasi pe 7 iunie si la Bucuresti pe 9 iunie. In paralel, operatiuni de recrutare sunt lansate in mai multe tari.

Experienta relevanta in acest domeniu nu e criteriu de eligibilitate la angajare, potrivit anuntului de recrutare. Candidatii trebuie insa sa poata inota pe o distanta de 25 de metri

Ryanair ofera candidatilor pachete salariale competitive care includ o prima la angajare de 1.200 de euro si contracte de munca pe o perioada de trei ani dupa incheierea perioadei de training. Recrutarile vor avea loc pe 17 mai la Timisoara, pe 31 mai la Cluj, la Iasi – pe 7 iunie, iar la Bucuresti – pe 9 iunie.

Ryanair estimeaza ca va transporta aproximativ 2,6 milioane de pasageri din si inspre Romania in anul fiscal 2018 (perioada aprilie 2017-martie 2018), reprezentand o crestere anuala de 40%.

Compania vrea sa lanseze 13 noi rute pe piata romaneasca in aceasta vara. La nivel de grup, Ryanair vizeaza cresterea traficului cu 2 milioane de pasageri in anul fiscal 2018, pana la 119 milioane, dar planurile de crestere pe pietele din Europa ar putea fi ingreunate din cauza iesirii Marii Britanii din UE.

 

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri