S-a aflat cine este românul care și-a ucis azi noapte întreaga familie. Soția și cei doi copii au fost uciși în somn

Un bărbat de 43 de ani din Braşov s-a dus marţi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, pentru a anunţa că şi-a ucis soţia şi cei doi copii. Afirmaţiile s-au dovedit reale, iar în prezent bărbatul se află în custodia poliţiştilor.

Conform agenţiei de presă News.ro, soţia avea 42 de ani, iar copiii, un băiat şi o fată, aveau 13 şi 18 ani. Numele criminalului este Florin Mircea Buliga (vezi foto). Bărbatul e născut în Suceava şi are studii superioare.

„În jurul orei 13.30 un bărbat de 43 de ani s-a prezentat la sediul IPJ Braşov declarând că şi-a ucis soţia de 42 de ani şi pe cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. Se efectuează cercetarea la faţa locului sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov. Bărbatul e în custodia poliţiştilor. S-a constituit un dosar penal pentru omor calificat în acest caz”, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru jurnaliştii „Adevărul“ că bărbatul ar fi fost recent de două ori la Mănăstirea Şinca Veche, o dată chiar cu o zi în urmă. Ucigaşul ar fi mărturisit că ultima dată când a fost la mănăstire ar fi avut o revelaţie religioasă, în urma căreia ar fi înţeles că trebuie să îşi ia viaţa. Întors acasă, în noaptea dintre luni (26 martie) şi marţi (27 martie), Florin Mircea Buliga ar fi luat un cuţit de bucătărie, cu care ar fi încercat să se sinucidă, drept mărturie stând chiar o rană superficială din pieptul său.

Pentru că nu a reuşit să-şi ia viaţa, bărbatul, spun surse apropiate anchetei, a aşteptat să adoarmă soţia şi cei doi copii, după care i-a ucis în somn, cu mai multe lovituri de cuţit. Aceleaşi surse apropiate anchetei subliniază că nu au fost niciodată plângeri de violenţă domestică legate de ucigaş. La această oră, Florin Mircea Buliga este în continuare audiat de anchetatori.