S-a aflat cine sunt cei doi români loviți intenționat cu mașina în Marea Britanie. Unul a murit altul a fost rănit

Cei doi români loviți intenționat de o mașină care circula cu viteză în Londra au fost identificați. Un bărbat și-a pierdut viața, iar cel de-al doilea a fost rănit.

Criminalul e în continuare în libertate. Poliția londoneză a reușit să aresteze un bărbat de 56 de ani, suspectat că ar fi fost complice.

Poliția a confirmat identitatea victimelor. Bărbatul decedat, Constantin Sin, avea 51 de ani și plecase în Marea Britanie în urmă cu trei ani pentru a-și căuta de muncă. Cea mai mare parte a banilor obținuți era trimisă acasă la soția sa și la cei doi copii.

Cel de-al doilea bărbat are 31 de ani. A fost externat după mai multe zile petrecute în spital, dar se teme pentru siguranța sa, potrivit essexlive.news

„Îmi este foarte frică. Acei oameni au vrut să ne omoare. Îmi este mai frică decât mi-a fost la acel moment. Nu îmi amintesc multe din acea noapte. Am fost în spital și încă nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat”, a declarat  acesta conform publicației mai sus citate.

Vă remintm că un român de 51 de ani a murit și altul de 32 de ani a fostrănit după ce au fost de o mașină în Leytonstone, suburbie a Londrei, în data de 5 mai.

 


Conform informațiilor publicate pe site-ului oficial al Poliţiei Metropolitane, în data de 10 mai,  martorii au solicitat intervenţia de urgenţă a medicilor, după ce au auzit bubuitura produsă de accident.

Cele două victime au fost transportate de urgenţă la spital însă, din păcate, Constantin Sin, un român în vârstă de 51 de ani, a murit la doar câteva ore după producerea accidentului, din cauza rănilor suferite.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri