S-a întors din Italia de sărbători si a fost la un pas de moarte. Masina sa a fost lovita de tren

Un bărbat român întors din Italia pentru a-și petrece sărbătorile acasă a trecut prin clipe de groază în momentul în care mașina sa a fost lovită puternic de un tren, la o trecere de cale ferată din județul Vâlcea, informează Adevărul. A fost necesară intervenția echipei de pompieri de la Descarcerare.

Bărbatul de la volan muncește în Italia, dar s-a întors pentru a-și petrece sărbătorile acasă, alături de cei dragi. El s-a ales, ca prin minune, doar cu răni minore în urma impactului dintre tren și autoturism.

Accidentul feroviar a avut loc sâmbătă, 14 decembrie, pe teritoriul localității Orlești-Vâlcea.  Trecerea la nivel de cale ferată unde a avut loc accidentul este semnalizată, fără baiere, şi se află în vecinătatea drumului naţional DN 64 care leagă municipiile Râmnicu Vâlcea şi Drăgăşani.

A fost necesară intervenţia pompierilor militari de la Descarcerare pentru a scoate tamponul locomotivei din caroseria Chevroletului.Şoferul din maşina înmatriculată în Italia a fost evaluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă aflat în trecere şi a refuzat să meargă la spital. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de Adevarul:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,108FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri