Home Noutăți Scene video incredibile în care Dan Șova își bate joc de polițiștii...

Scene video incredibile în care Dan Șova își bate joc de polițiștii români

Scene  incredibile cu fostul ministru Dan Șova! Pagina de Facebook „Martori Protejaţi” a publicat o filmare cu un incident în care Şova a fost implicat în 2008.

Acesta este surprins cum se ceartă cu poliţia după ce oamenii legi au fost chemaţi la Predeal pentru că politicianul ar fi împuşcat cu bile de paintball mai mulţi bătrâni aflaţi pe stradă.

Proprietarii paginii de pe reţeaua de socializare spun că, deşi au fost martori la incident, nu au fost niciodată audiaţi de poliţişti, iar cazul a fost pur și simplu muşamalizat.

Vezi mai jos filmulețul:

 

Ce spun cei care au postat filmulețul:

“Povestea este in felul urmator:

LOCATIA: Hotel Eden – Predeal
DATA: Decembrie 2008

INCIDENTUL: Dan Sova, aflat ascuns dupa un copac, a tintit si a impuscat de mai multe ori (CU O ARMA TIP PAINTBALL) in zona capului, doi cetateni de varsta a treia, care se deplasau pe un traseu montan.
Cetatenii respectivi au apelat serviciul de urgenta 112, la fata locului deplasandu-se mai multe echipaje de la politie si jandarmerie.

CUM S-AU PURTAT DISCUTIILE SE OBSERVA DIN FILM, MAI IMPORTANT ESTE CE S-A INTAMPLAT ULTERIOR. Politia nu a mai luat masuri ca in alte cazuri, respectiv sa-l amendeze pe senator sau sa-l puna la pamant si sa-l incatuseze. Dovada clara ca Dan Sova inca de pe atunci era semizeu!

CE A FACUT PERSOANA VATAMATA: A depus plangere penala la IPJ Brasov, si a chemat presa, respectiv Antena 3 sau Antena 1 (nu mai retin exact), care a realizat un reportaj pe care l-au difuzat, reportaj care probabil se regaseste in arhiva.
Mentionez ca partea vatamata avea o deficienta motorie, respectiv un implant metalic in picior, implant ce ii ingreuna deplasarea.

CE A FACUT DAN SOVA: A SUNAT LA PARTID

CE A FACUT POLITIA: Ulterior, la inceputul anului 2009, un agent de politie si un ofiter, ambii din cadrul IPJ Brasov, s-au deplasat in Bucuresti, la sediul firmei Sova si Asociatii, pentru a lua declaratii de martor. Dan Sova a vrut sa fie “dragut” dar politistii n-au primit, sustinand ca stiu ce au de facut.
Umili si prezentand scuzele de rigoare pentru eventualul deranj pe care i-l provoaca prezenta lor in interiorul firmei, spunand totodata ca seful i-a trimis, ca stiu despre ce este vorba, ca se stie la Minister si ca o sa fie bine, au procedat la audierea persoanelor prezente la incident.
Audierea persoanelor a avut loc in sala de sedinte a SCA Sova si Asociatii, iar unii martori au dat declaratii dupa dictarea reprezentantilor IPJ Brasov.
Eu (Alin Brincus) am refuzat sa dau o declaratie mincinoasa, asa ca reprezentantii IPJ Brasov au decis sa nu imi mai ia nici-o declaratie.

Dan Sova nu a fost audiat niciodata.

Bineinteles, cazul a fost musamalizat!!!”

Exit mobile version