Se întâmplă în Botoșani. Minoră de 14 ani lăsată însărcinată de un bărbat de 27 de ani

O adolescentă din Botoșani a fost lăsată însărcinată la vârsta de 14 ani de un bărbat de 27 de ani, care i-a făcut o promisiune uluitoare, cu o condiție, pe care a mărturisit-o în fața autorităților, a relatat miercuri 22 ianuarie, Antena 1.

Întreaga poveste este acum obiectul unui dosar penal aflat pe rolul instanței de la Judecătoria Botoșani.Tânărul, care a întreținut relații sexuale cu adolescenta în perioada iunie – septembrie 2018, când el avea 27 de ani, iar ea 14, a fost trimis în judecată pentru comiterea unei infracțiuni de act sexual cu un minor în formă continuată.

Procesul a început la Judecătoria Botoșani, tânărul prezentându-se în fața instanței pentru a depune mărturie. Are patru clase și nu are antecedente penale.

Tânărul mărturisit că a continuat relația cu respectiva fată și că este dispus să se căsătorească cu ea atunci când „o să mai crească”. A fost de acord și să efectueze ore de muncă neremunerată în folosul comunității.

Având în vedere că părinții fetei nu au cerut daune morale, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani s-a constituit parte în proces și a solicitat pentru minoră în o sumă de 5.000 de lei.

Astfel de cazuri în care minore rămân însărcinate sunt mai frecvente în mediul rural. La Botoșani în jur de 100 de adolescente aduc pe lume copii în fiecare an, potrivit botosaneanul.ro.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri