Se întorceau acasă de sărbători din străinătate dar au fost loviți de o tragedie. El a murit pe loc ea a fost grav rănită

Sfârşit cumplit pentru un tânăr român de 39 de ani care se întorcea în ţară, ca să petreacă sărbătorile alături de familie. Ionel​ Pristavu a murit pe o autostradă din Germania, într-un accident rutier înfiorător.

Ionel Pristavu, de loc din comuna Tătăruși, județul Iași, era plecat de aproape 7 ani la muncă în Germania. Mai precis, la Frankfurt, unde lucra în sectorul construcțiilor.

Dumnică, 8 decembrie, tânărul se întorcea în ţară, pentru a fi alături de cei dragi de Sărbători, când un accident teribil i-a curmat viața pe autostrada A3 din Germania.

Ionel se afla la volanul unui autoturism Toyota, împreună cu iubita lui când un alt șofer le-a tăiat calea, maşina ajungând într-un parapet de pe marginea drumului.

Nu au fost răniți în urma impactului, însă au ieșit din autoturism ca să ajungă pe banda de siguranță, moment în care au fost spulberați de un șofer care venea din spate.

Din păcate, Ionel Pristavu a murit pe loc, iar iubita lui a suferit răni grave, scrie jurnalemigrant.com. Femeia a fost transportată la un spital din Germania, unde a fost supusă unor intervenții chirurgicale.

Acum, familia lui Ionel se pregăteşte de înmormântare şi are nevoie de ajutor financiar pentru repatrierea trupului neînsufleţit.

Cine care doresc să ajute familia, o pot contacta pe sora lui Ionel Pristavu, Anca Sava, la numărul de telefon 0040 768 649 858 sau pe soțul ei, Ovidiu Sava, la numărul 0040 767 487 750.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri