Sfârșit teribil pentru o româncă de 19 ani în Marea Britanie. A murit la 100 de metri de casă

O tânără româncă  de numai 19 ani și-a pierdut viața într-un teribil  accident rutier petrecut joia trecută în Leyton.

Conform publicației Evening Standard, Georgiana Grădinaru lucra la The RE London Shoreditch Hotel, iar la ora 06.00 dimineața se îndrepta spre muncă. Accidentul a avut loc la mai puțin de 100 de metri de casa unde se mutase în urmă cu trei săptămâni împreună cu familia.

Georgiana a fost transportată la un spital din estul Londrei, cu leziuni grave la cap și la un picior, însă nu a mai putut fi salvată.

Fratele său mai mare, Ștefan, în vârstă de 27 de ani, a declarat pentru Evening Standard că moartea surorii sale i-a lăsat un gol imens în inimă. Cei doi au crescut fără mamă, doar de tatăl lor, Cătălin, în vârstă de 49 de ani. Ștefan a spus despre sora sa că știa mai multe limbi, precum franceza și italiana și vorbea engleza perfect.

Georgiana absolvise Liceul de Artă în Iași și venise doar pe timp de vară în Londra, la rudele ei, și a muncit cameristă la hotelul amintit, iar cei de acolo au fost impresionați de cunoștințele sale și o pregăteau pentru a deveni manager, a mai declarat Ștefan.

Ea ar fi trebuit să plece, dar a rămas în Londra, iar fratele său se învinovățește pentru asta: „Mă întreb dacă nu e vina mea că s-a mutat aici și nu era plecată acum. Toată lumea a iubit-o, are mulți prieteni aici și în România”.

El a spus că moartea surorii lui este o altă lovitură pentru familie după ce mama lor a murit de cancer în urmă cu 10 ani.
„Acum am rămas și fără mamă, și fără soră. Trec prin clipe grele. Ea a avut o copilărie dificilă pentru că nu ne-a avut decât pe mine și pe tatăl meu, dar a crescut și era o fată perfectă”, a mai spus Ștefan.

Șoferul mașinii care a lovit-o pe Georgiana a fost dus la o secție de poliție din apropiere și intervievat, dar nu a fost arestat.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri