Sfârșit tragic pentru un tânăr român în Marea Britanie. avea 23 de ani

Un tânăr român de 23 de ani a murit după ce a fost lovit de un tren Central Line, în stația Liverpool Street. Potrivit Digi Sport și Liberatea, este vorba despre Victor Corui, fiul baschetbalistului român Mihai Corui. Un sportiv din generația lui Ghiță Mureșan.

Ofițerii de la Poliția Metropolitană au fost chemați la stația de metrou din Londra, joi, 12 septembrie, la ora 15:00, după ce au fost anunțați că un om a fost lovit de tren.

Paramedicii de la Serviciul de Ambulanță din Londra sau ajuns repede la fața locului, dar după eforturi îndelungate tânărul nu a mai putut fi, din păcate, salvat, fiind pronunțat mort la locul accidentului.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a spus că incidentul nu este tratat ca suspect și va fi pregătit un dosar pentru medicul legist.

Potrivit Digi Sport, cel care a murit este Victor Corui, fiul lui Mihai Corui, fost baschetbalist român din aceeași generație cu Ghiță Mureșan.

Tatăl lui Victor, Mihai Corui a anunțat pe Facebook că fiul său nu va fi înmormântat,  ci trupul îi va fi incinerat.

„Am ales (decis) să-i ardem corpul si sa aducem urna si micile lui lucruri acasă. Nicio slujba popească, niciun circ, doar familia restrânsă. Nicio biserică sau vreo instituție de vreun fel. Dacă prind pe vreunul ii rup picioarele.

Îl împrăștiu în vântul toamnei, să ajungă la toate florile, fiecare floare din soare, câte o picătură din corpul lui. Așa ar fi vrut și el, gândeam la fel, gândim la fel. Cenușa lui va fi împrăștiată în vânt, va zbura liberă, exact ca și cum a zburat el însuși în cei 23 ani ai lui trăiți pe Terra. Aici (în Târgu Mureș) întâmpin nițică rezistenta de la mă-sa, programată creștin, ca majoritatea celorlalți, de altfel. Dar trebuie să am grijă și de ea, sărăcuța, de toți cei care sunt familia LUI. A mea’”, a scris Mihai Corui pe Faceook, potrivit Libertatea.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri