Home Noutăți Si-a facut masina PRAF dupa un accident cu doua TIR-URI, dar s-a...

Si-a facut masina PRAF dupa un accident cu doua TIR-URI, dar s-a dat jos si nu a avut nimic! Salvatorii veniti la fata locului au ramas cu gura cascata

Un sofer poate spune ca a avut parte de norocul vietii lui dupa ultimul accident in care a fost implicat.

Serviciile de urgenta din Anglia au fost alertate dupa ce un accident teribil a avut loc pe Autostrada M1, in Leicestershire. Un sofer care era la volanul unui automobil BMW a fost zdrobit efectiv intre doua camioane, insa s-a dat jos din masina doar cu cateva rani minore.

Pompierii si salvatorii sositi la fata locului au ramas uluiti de felul in care putea sa arate masina si de cum barbatul a scapat nevatamat. Acestia au facut cateva poze masinii, care au ajuns apoi pe internet.

Victima a fost dusa la spital ca precautie, insa fara a avea rani grave, in ciuda accidentului infiorator in care a fost implicat, anunta Daily Star.

“Astazi echipajul nostru a participat la o coliziune rutiera in care incidentul a implicat doua autovehicule grele si o masina. Victima a fost dusa la spital doar cu rani minore”, au declarat autoritatile, conform sursei citate. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

Exit mobile version