Și-a strâns în brațe fetița până când a ucis-o, după care și-a sunat dealerul

Abigail Palmer, o mamă de 33 de ani din Birmingham, și-a strâns în brațe bebelușul până când fetița a murit, pe motiv că nu mai suporta să o audă plângând. După aceea, în loc să sune la poliție, femeia și-a sunat dealerul de cocaină.

Femeia a fost condamnată la peste 13 ani de închisoare, fiind acuzată că și-a ucis fetița de două luni. Teri-Rae avea coastele rupte și rămăsese fără oxigen, a transmis marti, 2 aprilie, Daily Mail.

Potrivit instanței din Birmingham, deși trecuseră 15 minute femeia nu sunase la ambulanță. În schimb, și-a sunat dealerul de cocaină, în timp ce fetița sa era în stare critică.

„Ce ai fost este într-adevăr îngrozitor. Numai tu știi de ce ai agresat-o pe Teri-Rae, dar nu ne trebuie prea multă imaginație ca să ne dăm seama că ai făcut asta pentru că ea plângea. Ai încercat s-o reduci la tăcere strângând-o atât de puternit în brațe încât nu a mai putut respira”, i-a spus judecătorul.

Fetița a murit la doar nouă săptămâni după ce s-a născut.
Autoritățile nu au descoperit, însă, nicio dovadă dacă femeia era sub influența drogurilor la momentul tragediei, însă în ziua respectivă și-a sunat dealerul de 23 de ori. Totodată, medicii au spus că femeia mirosea a alcool, însă ea a negat.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri