Și-a vândut virginitatea pentru 880.000 de euro. Ea este cea mai scumpă virgină din lume

În anul 2012 știrea despre anunțul braziliencei în vârstă de 21 de ani a făcut înconjurul lumii. Catalina Migliorini, o superbă domnișoară, aflată la o vârstă la care orice este posibil, și-a scos virginitatea la vânzare pe unul din cele mai renumite siteuri de vânzări online din lume. Timp de mai bine de o lună diverși cumpărători au încercat să-și adjudece șansa de a avea parte de nurii braziliencei și la final, un japonez a ieșit învingător.

Natsu, un milionar asiatic a oferit nici mai mult nici mai puțin de 780.000 de dolari  din care fata ar fi încasat nici mai mult nici mai puțin de 722.000 restul sumei mergând către producția unui documentar despre virgine care a fost realizat de austrilianul care a intermediat această afacere.

 

Chiar dacă la vremea respectivă Catalina Migliorini a declarat pentru presa internațională ca este o persoană care crede cu tărie în iubire și nu a făcut acest lucru pentru bani, regizorul documentarului a contrazis-o și a suținut că aceasta i s-a confesat că banii sunt singura ei motivație. Mai mult se pare că fata care a susținut că vrea să ajute oamenii cu banii câștigați de pe urma virginității sale a fost forțată să doneze o mare parte din sumă deoarece cominitatea din care făcea parte a stigmatizat-o pentru gestul făcut. Nici povestea cu japonezul nu s-a terminat foarte bine deoarece după ce Catalina l-a întâlnit a ieșit un adevărat scandal. Nu numai că era “mic și urât” dar nici foarte potent, a susținut brazilianca. Așa că aceasta s-a declarat în continuare virgină în timp ce regizorul documentarului a susținut că actul sexual s-a petrecut și are și filmări în acest sens.

Și o româncă a încercat să-și vândă virginitatea pe internet în anul 2009.O olteancă focoasă pe nume Alina Percea, de loc din Caracal, a făcut un anunț asemenător pe net. Chiar dacă nu arată foarte rău, românca nu a reușit să smulgă mai mult de 10.000 de euro din partea unui italian de 45 de ani care s-a bucurat de virginitatea acesteia. Românca a ajuns apoi dansatoare la bară într-un bar din Bologna și gestul ei nu pare să o fi ajutat să reușească în viață.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,099FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri