Șoc la Reșița. Fratele tinerei ucisă cu cruzime la Secu, este principalul suspect

Poliţiştii şi procurorii care anchetează moartea Anamariei Suru, tânăra de 29 de ani ucisă cu sânge rece şi abandonată într-o pădure din Secu, Caraş-Severin, au făcut astăzi o percheziţie în casa fratelui tinerei.

Anchetatorii au ridicat mai multe probe din casa tânărului, acesta fiind suspectul principal în cazul crimei, a transmis Observator, marți 14 mai.

Călin Blidariu a intrat în atenția anchetatorilor, el fiind cel care a anunțat dispariția surorii sale la Poliție, după ce, în prealabil, a căutat-o pe tânără împreună cu iubita lui.

Deși inițial anchetatorii nu au fost conviși că tânăra ar fi fost ucisă, mai ales că fratele ei i-a anunțat că fata ar fi spus că are de gând să își ia viața, necropsia efectuată de medicii legiști a arată că Anamaria Suru a fost ucisă cu bestialitate, fiind lovită de mai multe ori, atât în zona capului, cât și în abdomen.

Fratele Anei, urmărit de un trecut extrem de violent

Pentru declarațiile date în fața poliţiştilor şi procurorilor, la începutul anchetei, dar și pentru trecutul său extrem de violent, fratele Anamariei Suru a devenit suspect în cazul de crimă.

Tânărul a cerut să fie supus unui test poligraf, iar polițiștii au arătat că acesta a trecut testul, răspunsurile lui fiind sincere.

Totuși, trecutul său violent pare să îl urmărească pe fratele tinerei ucisă fără milă în pădurea din Secu.

Potrivit unor surse, chiar în acest an, în luna martie, fratele Anei și-a bătut actuala iubită și chiar i-a rupt o mână, motiv pentru care are un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Fata a cerut ordin de protecție, însă și-a retras cererea după câteva zile.

Mai mult, în anul 2004, o altă iubită a tânărului, Irina, o fată dintr-un centru de plasament, a murit după ce mașina în care se afla alături de iubit a fost cuprinsă de flăcări.

Tânărul a scăpat cu câteva răni ușoare, în timp ce Irina a murit carbonizată.

vivacredit.ro

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri