Home Botosani Șofer botoşănean gol puşcă încătuşat de poliţişti după ce a distrus...

Șofer botoşănean gol puşcă încătuşat de poliţişti după ce a distrus mai multe bunuri

Gol puşcă, un botoşănean în vârstă de 29 de ani a fost protagonistul unei scene incredibile care s-a petrecut duminică 13 ianuarie, pe un drum naţional din judeţul Alba. Beat criţă, tânărul a ajuns până la urmă în arestul poliţiei, fiind încătuşat „în costumul lui Adam”, adică aşa cum a fost adus pe lume, transmite Monitorul de Botoșani.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, totul a plecat în urma unui apel prin 112, când poliţiştii Serviciului Rutier au fost solicitaţi să intervină în apropierea unei staţii de carburanţi de pe DN 7, în afara localităţii Şibot, unde a fost semnalat un incident în care a fost implicat un autoturism. Când au ajuns acolo, poliţiştii au dat peste botoşăneanul gol puşcă, care coborâse din maşina cu pricina. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un tânăr de 29 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pătruns cu acesta pe platforma staţiei de carburanţi, unde ar fi intrat în coliziune cu mai multe bunuri, după care ar mai fi rulat aproximativ 100 de metri, pe DN 7, iar ulterior ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în şanţul de pe marginea drumului”, au precizat reprezentanţii IPJ Alba.

Din cauza comportamentului său, botoşăneanul a fost încătuşat şi condus la spital, unde a refuzat să se supună oricărui tip de testare. Într-un final, tânărul a fost dus la sediul poliţiei, unde i s-a întocmit un dosar penal pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi refuz sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice. Totodată, el a fost reţinut pentru 24 de ore.

Exit mobile version